FUTSAL KBVB  WEDSTRIJDVERSLAG / TECHNIQUE DE RENCONTRE
 URBSFA                                                                             datum/date  06/04/2001

Club visité/Thuisploeg:                                      Club visiteurs/Bezoekers:
ZVK Leten Antwerpen                                           EGR Zonhoven

nom            carte jaune/rouge                              nom               carte jaune/rouge
nr naam           gele kaart/rood                              nr naam             gele kaart/rood
                           1         2        X                                                          1         2        X
1 Jacobs                                                               1 ////////////////
2 Menten                                                              2 François F
3 Ponteeele                                                           3 ////////////////
4 Van Schevensteen                                              4 Bistrussu
5 /////////////////                                                         5 Hermans A
6 Geysels                                                              6 /////////////////
7 Moons                                                               7 Pairoux
8 Van gemmberen                                                 8 Hermans P
9 Van Camp                                                         9 /////////////////
10 Vanhoof                                                          10 Nanninga
11 Van De Mellen                                                11 Ait Lahcen              40’
12 /////////////////                                                      12 Meuris c

Scheidsrechter(s) / arbitre(s):  Schellens A

BUTS / DOELPUNTEN première mi-temps/eerste helft   BUTS / DOELPUNTEN deuxiéme mi-temps/tweede helft
min     score          naam/nom                                                min     score          naam/nom
2         0-1              Bistrussu                                                    2         3-4              Nanninga
3         0-2              Hermans P                                                 3         4-4              Geysels
9         0-3              Hermans P                                                 7         5-4              Van Camp
10       1-3              Van Camp                                                 8         6-4              Van Camp
11       2-3              Van Gemmberen                                       13        7-4              Van Camp
18       3-3              Van Schevensteen                                     16        7-5              Bistrussu
                                                                                                16        7-6              Hermans P
                                                                                                17        7-7              Bistrussu
                                                                                                17        7-8              Bistrussu
                                                                                                20        8-8              Van Camp (strafschop)