FUTSAL KBVB  WEDSTRIJDVERSLAG / TECHNIQUE DE RENCONTRE
 URBSFA                                                                     datum/date  02/10/2000

Club visité/Thuisploeg:                                                     Club visiteurs/Bezoekers:
Juventini Beyne                                                                       EGR Zonhoven

nom                 carte jaune/rouge                                  nom                  carte jaune/rouge
nr   naam                gele kaart/rood                           nr      naam                  gele kaart/rood
                              1         2        X                                                              1         2        X
1     Dangleur                                                              1     Drillieux
2     Alfonso                                                                2     Snoeks
3     Malato                                                                 3     /////////////////
4     Nellis                                                                   4     Bistrussu
5     Russo               27’                                              5     Hermans Alain
6     /////////////////                                                           6     /////////////////
7     Morgante                                                             7     Beuten
8     Pillitteri                                                                 8     Hermans P
9     Binitez                                                                  9     Nanninga
10   Bongiovanni                                                         10   Demyurek
11   Guinta                                                                  11   Vanderlinden          9’
12     /////////////////                                                             12   Meurice

Scheidsrechter(s) / arbitre(s):  Maes Philippe

BUTS / DOELPUNTEN première mi-temps/eerste helft   BUTS / DOELPUNTEN deuxiéme mi-temps/tweede helft
min   score   naam/nom                                                      min    score       naam/nom
3       1-0       Alfonso                                                         5        1-1         Bistrussu
                                                                                          17       2-1        Alfonso
                                                                                          19       3-1        Alfonso
                                                                                          19       3-2        Vanderlinden
Kommentaar / commentaire:
Het werd een zeer partijdige wedstrijd op het gebied van de arbitrage. Dit was al duidelijk voor de wedstrijd, waar de scheidsrechter de spelers van de thuisploeg in de wandelgangen meerdan vriendelijk begroete met schouder klopjes en aansprekingen met voornaam.
Tijdens de wedstrijd heeft de scheidsrechter VIER duidelijk handspelen van de thuisploeg gezien maar niet eens willen bestraffen ( al stond hij er 2 meter vandaan) en als de thuisploeg dan toch te brutaal werd had hij geen andere keuze dan geel te tonen.
In de eerste helft is het een gelijk opgaand spel met kleine kansen aan beide zijde, Zonhoven mist echter deze mogelijkheden om op voorsprong te komen. Juventini van zijn kant heeft een doelman met klasse en daardoor moeilijk te passeren. Het enige doelpunt in de eerste helft val al in de 3 de minuut voor Juventini, Alfonso brengt de tussen score op 1-0. In de negende minuut valt er een eerste gelekaart voor Zonhoven, Davy Vanderlinden was de gelukkige.
In de tweede helft zijn de spelers van Zonhoven dit partijdig gedoe meer dan beu, en reageren met scherpe counters die door de tegenstander moeilijk te stoppen zijn en waarbij meermaal handspel gepleegd wordt door de thuisploeg, wat door de arbitrage bemerkt wordt, maar niet bestraft.
Doelpunten: 5 min Bisstrussu 1-1, in de 17 min Alfonso 2-1, in de 19 min Alfonso 3-1, in de 19 de min Vanderlinden 3-2. Tien seconde voor Het einde van de wedstrijd wordt er bij een aanval van Zonhoven een duidelijk en zoveelste handspel gepleegd in Het doelgebied van de thuisploeg en dit door een speler van Juventini om in laatste instantie een doelpunt te vermijden. Protest van Zonhoven wordt niet aanhoord door de scheidsrechter. ( Waar gaat dit naartoe als we tegen twee ploegen tegelijk moeten spelen????????)