FUTSAL KBVB  WEDSTRIJDVERSLAG / TECHNIQUE DE RENCONTRE
 URBSFA                                                                             datum/date  09/03/2001

Club visité/Thuisploeg:                                              Club visiteurs/Bezoekers:
Racing Stevoort                                                       EGR Zonhoven

nom               carte jaune/rouge                       nom               carte jaune/rouge
nr naam               gele kaart/rood                      nr naam               gele kaart/rood
                           1         2        X                                                  1         2        X
1 Houbrechts                                                  1 Drillieux
2 Liefsoens                                                      2 /////////////////
3 Franssens G                                                 3 /////////////////
4 Franssens W                                                4 Bistrussu
5 Franssens T                                                 5 Hermans A
6 Put                                                               6 /////////////////
7 Bex                                                              7 Pairoux
8 Janssens                                                       8 Hermans P
9 Jacobs                                                          9 /////////////////
10 Franssens K                                              10 /////////////////
11 ////////////////                                                 11 Ait Lahcen
12 ////////////////                                                 12 Meuris c

Scheidsrechter(s) / arbitre(s):  FI....   Thierry

BUTS / DOELPUNTEN première mi-temps/eerste helft   BUTS / DOELPUNTEN deuxiéme mi-temps/tweede helft
min     score      naam/nom                                                min     score      naam/nom
14         1-0          Bex                                                             6         5-0          Hermans P
17         2-0          Jacobs                                                       20         5-1          Bellavia
18         3-0          Bex
20         4-0          Liefsoens

Kommentaar / commentaire:
Bij Zonhoven ontbreken nog steeds een aantal basis spelers: Nanniga en Snoeks gekwest, Dimiruyrek niet beschikbaar. Ook zijn de nieuwelingen , Neskens en Vanherle, niet beschikbaar wegens andere verplichtingen. Stevoort is na weken van mindere perstatie eindelijk weer op de goede weg en dit hebben ze bij Zonhoven gevoeld. Hun aanvallen zijn we af en scoren is geen probleem. Zonhoven zelf in een mindere periode moet toezien hoe men in de laatste 6 min van de eerste helft 4-0 achterstand oploopt. In de tweede helft komt er dan nog een eigendoelpunt van Peter Hermans bovenop en net voor het eindsignaal wordt de eer nog gered door Claudio  die de eindstand op het scorebord mag plaatsen 5-1.
Het drukken programma 8 wedstrijden op  minder dan 1 maand begint door te wegen..

Programma: volgende week woensdag ===>:  Egr Zonhoven- Barca Genk 21.30 uur Beker van Limburg