FUTSAL KBVB  WEDSTRIJDVERSLAG / TECHNIQUE DE RENCONTRE
 URBSFA                                                                                 datum/date  10/11/2000

Club visité/Thuisploeg:                                          Club visiteurs/Bezoekers:
EGR Zonhoven                                                       ZVK Proost Lier

nom                   carte jaune/rouge                   nom                       carte jaune/rouge
nr naam                   gele kaart/rood                  nr naam                     gele kaart/rood
                               1         2        X                                                  1         2        X
1 Drillieux                                                          1 De Vos
2 /////////////////                                                      2 /////////////////
3 /////////////////                                                      3 Van Den Brande
4 Bistrussu                                                         4 De Peuter              26’
5 Hermans Alain     25’                                      5 Torfs
8 Hermans P                                                      8 Verelst
9 /////////////////                                                      9 Delbaen
10 Demyurek                                                   10 /////////////////
11 /////////////////                                                  11 Embrechts
12 Meurice                                                      12 /////////////////

Scheidsrechter(s) / arbitre(s):  Godaert Daniel

BUTS / DOELPUNTEN première mi-temps/eerste helft   BUTS / DOELPUNTEN deuxiéme mi-temps/tweede helft
min     score     naam/nom                                                         min     score     naam/nom
3         1-0     Demyurek                                                             3         2-3         Hermans P
12       1-1     Van Den Brande                                                   9         3-3         Demyurek
16       1-2     Verelst                                                                17         4-3         Hermans P
19       1-3     Delbaen

Kommentaar / commentaire:

Net als vorige week komt Zonhoven aan de aftrap met een zwaar gehavende ploeg, Nanninga en Snoecks gekwest, Vanderlinden geschorst, Beuten niet beschikbaar.
Zonhoven is echter de ploeg die het overwicht heeft op het veld. En maakt in de derde minuut een eerste doelpunt. De jacht op de 2-0 is open maar alle pogingen op doel belanden tegen het doelhout, de bal wil er gewoon niet in. Lier van zijn kant heeft meer geluk met in de 12, 16 en 19de minuut 3 doelpunten. Met een stand van 1-3 gaan we rusten.
De tweede helft start belovend, met in de derde minuut een doelpunt van Peter Hermans. Het duurt echter tot in de 9de minuut om de gelijkmaker op het scorebord te brengen. (3-3) Zonhoven krijgt weer veel kansen maar het doelhout blijft in de weg staan. Tot in de 17 de minuut Peter Hermans ( na veel doelhout geraakt te hebben) de 4-3 eindstand op het bord brengt.
Laten we hopen dat we volgende week over onze gekweste speler kunnen beschikken in de wedstrijd tegen Aartselaar.