FUTSAL KBVB  WEDSTRIJDVERSLAG / TECHNIQUE DE RENCONTRE
 URBSFA                                                                                     datum/date  13/04/2001

Club visité/Thuisploeg:                                          Club visiteurs/Bezoekers:
EGR Zonhoven                                                        ERSA Opglabbeek

nom                 carte jaune/rouge                              nom               carte jaune/rouge
nr naam                gele kaart/rood                             nr naam               gele kaart/rood
                              1         2        X                                                      1         2        X
1 ////////////////                                                               1 Dirkx
2 François F                                                               2
3 ////////////////                                                               3 Akechtabou
5 Hermans A          18’                                              5
6 ////////////////                                                               6 Scheurs
7 Pairoux                                                                   7
8 Hermans P                                                              8 Vanderlinden
9 ////////////////                                                               9 Caelen
10 Nanninga                                                             10 Ferson
11 Ait Lahcen                                                           13 Geelen’
12 Meuris c                                                              18 Houben

Scheidsrechter(s) / arbitre(s):  Wathelet

BUTS / DOELPUNTEN première mi-temps/eerste helft   BUTS / DOELPUNTEN deuxiéme mi-temps/tweede helft
min     score      naam/nom                                                            min     score      naam/nom
5         1-0          Bistrussu                                                                1         2-2          Caelen
11       2-0          Bistrussu                                                                5         2-3          Caelen
17       2-1          Akechtabou                                                         16         2-4          Houben
                                                                                                      17         2-5          Caelen