FUTSAL KBVB  WEDSTRIJDVERSLAG / TECHNIQUE DE RENCONTRE
 URBSFA                                                                             datum/date  13/10/2000

Club visité/Thuisploeg:                                          Club visiteurs/Bezoekers:
EGR Zonhoven                                                         Racing Stevoort

nom                   carte jaune/rouge                       nom                    carte jaune/rouge
nr     naam                   gele kaart/rood                  nr     naam                   gele kaart/rood
                                   1         2        X                                                       1       2        X
1     Drillieux                                                         1     Houbrechts
2     Snoeks                                                          2     Liefsoens
3     /////////////////                                                    3     Franssens G
4     Bistrussu                                                        4     Ceulemans
5     Hermans Alain                                               5     Franssens T
6     /////////////////                                                    6     Put
7     Beuten                                                          7     Bex
8     Hermans P                                                    8     Janssens
9     Nanninga              3’                                     9     Franssens K
10   Demyurek
11   Vanderlinden
12   Meurice

Scheidsrechter(s) / arbitre(s):  Ilieans  Jacques

BUTS / DOELPUNTEN première mi-temps/eerste helft   BUTS / DOELPUNTEN deuxiéme mi-temps/tweede helft
min     score     naam/nom                                                 min     score     naam/nom
10         0-1         Janssens                                                 10     3-4         Beuten
12         1-1         Demyurek                                               14     3-5         Franssens T
13         1-2         Franssens T                                             20     3-6         Liefsoens
13         2-2         Nanninga                                                 20     4-6         Beuten
16         2-3         Liefsoens
19         2-4         Liefsoens

Kommentaar / commentaire:

Het was vrijdag de 13 de en volle maan, je zou nog bijgelovig worden als je de wedstrijd uitslag bekijkt.
Als we de wedstrijd bekijken op bal bezit krijgt Zonhoven de hoogste score, maar op afwerking racing Stevoort. Zij counteren heel snel en Zonhoven mist snelheid en reacktie vermogen. Doelkansen zijn er voldoende maar de afwerking is slordig bij Zonhoven. Stevoort benut iedere kans en ze zijn collectief zeer strek zowel in aanval als verdedeging. De wedstijd leiding is van de zwakke kant, in de 3 de min krijgt Nanniga blauw en na protest van Stevoort en twijfel van de scheidsrechter geel voor dezelfde fout (?). de openings treffer valt in de 10 de min, 0-1 (Janssens). In de 12 de min 1-1 (Demiryurek). In de 13 de min vallen er twee doelpunten enkele seconde van mekaar, eerst 1-2 (Franssens T) en 2-2 (Nanninga). De eerste helft wordt afgerond door twee doelpunten van Liefsoens in de 16 de en 19 min, ruststand 2-4.
De tweede helft gaat al niet veel beter voor Zonhoven, de eerste goal kunnen we op onze naam schrijven 3-4
(Beuten), maar vanaf dan doen we mee maar kunnen geen vuist meer maken tegen Het collectief goed spelend Stevoort. In de 14 en 20 ste min vallen er nog twee doelpunten te noteren 3-5 (Franssens T) en 3-6  (Liefsoens) Tevens in de 20 min een strafschop voor Zonhoven omgezet door Beuten, 4-6. Meteen de eindstand