FUTSAL KBVB  WEDSTRIJDVERSLAG / TECHNIQUE DE RENCONTRE
 URBSFA                                                                             datum/date  15-sep-00

Club visité/Thuisploeg:                                  Club visiteurs/Bezoekers:
Geleeg Leopoldsburg                                       EGR Zonhoven

nom             carte jaune/rouge                            nom              carte jaune/rouge
nr   naam           gele kaart/rood                         nr    naam           gele kaart/rood
                           1         2        X                                                     1         2        X
1 Vertessen                                                         1 Drillieux
2 Vanhamel                                                         2 Snoeks
3 Duquet                                                             3 /////////////////
4 /////////////////                                                       4 Bistrussu
5 Vanderperre                                                     5 Hermans Alain
6 Kodalci                                                            6 /////////////////
7 Gnijs                                                                7 Beuten
8 Batiyar                                                             8 Hermans P
9 Colling                                                             9 Nanninga
10 Digian battista                                              10 Demyurek
11 /////////////////                                                  11 Vanderlinden
12 Van der Weyen                                           12 Meurice

Scheidsrechter(s) / arbitre(s):  Deckers  Jean

BUTS / DOELPUNTEN première mi-temps/eerste helft   BUTS / DOELPUNTEN deuxiéme mi-temps/tweede helft
min    score     naam/nom                                                         min     score     naam/nom
5          0-1         Nanninga                                                      10         4-1         Gnijs
10        1-1         Digian Battista                                               11         5-1         Hermans A
15         2-1        Kodalci                                                         11         6-1         Kodalci
18         3-1         Kodalci                                                        13         7-1         Vanhamel
                                                                                                15         8-1         Batiyar

Kommentaar / commentaire:

Zoals 'Het belang van Limburg" schreef: de affiche voor Leopoldsburg om het vorige verlies recht te zetten. In de begin face gaat Zonhoven goed mee in de wedstrijd. Geleeg raak niet door de verdediging van Zonhoven en als het dan toch gebeurt is er een uitstekende Drillieu die een doelpunt in de weg staat. Zonhoven maakt zelfs het eerste doelpunt in de vijfde min ( Nanninga). Leopoldsburg laat hierop al zijn duivels los en speelt ( volgens kenners) als nooit voorheen. Zij zijn duidelijk op de overwinning uit en werken alle kansen aan 95% af. Het eerste doelpunt  voor Geleeg valt in de 10 de min (Digian Battista) Zonhoven biedt weerstand maar Geleeg scoord voor de rust nog tweemaal ( 2 x Kodaci). Ruststand 3-1.
In de tweede helft Zijn de eerste 10 min doelloos, zonder uitgesproken kansen aan beide zijde. Maar in de 10 de min
scoord Geleeg via Gnijs. In de 11 de min beland een doorkopbal van Hermans Alain in het doel van EGR, en dit is meteen het keerpunt in de wedstrijd. Zonhoven legt zich neer bij de nederlaag en de strijdlust is begraven. Met in de 11de (Kodalci) 13de (Vanhamel) en in de 15de min (Bartiyar) brengt Geleeg de eindstand op het bord 8-1.