FUTSAL KBVB  WEDSTRIJDVERSLAG / TECHNIQUE DE RENCONTRE
 URBSFA                                                                                     datum/date  16/03/2001

Club visité/Thuisploeg:                                  Club visiteurs/Bezoekers:
EGR Zonhoven                                                  MC Lommel

nom               carte jaune/rouge                       nom   carte jaune/rouge
nr naam              gele kaart/rood                      nr naam   gele kaart/rood
                           1         2        X                                                1         2        X
1 Drillieux                                                          1 Goossens
2 /////////////////                                                      2 Dewit
3 /////////////////                                                      3 Bierens
4 Bistrussu                                                          4 Vandenboer
5 Hermans A                                                      5 Tournier
6 /////////////////                                                      6 Vanbussel
7 Pairoux                                                            7 /////////////////
8 Hermans P                                                       8 Kerkhofs
9 Nanninga                                                          9 Hechtermans
10 Franssens K                                                  10 /////////////////
11 Ait Lahcen                                                     11 Schildermans
12 Meuris c                                                        12 /////////////////

Scheidsrechter(s) / arbitre(s):  Van Brantegem Guy

BUTS / DOELPUNTEN première mi-temps/eerste helft   BUTS / DOELPUNTEN deuxiéme mi-temps/tweede helft
min     score      naam/nom                                                        min    score      naam/nom
9         1-0          Naninga                                                                4     2-2          Hermans A
12       1-1          Dewit                                                                  12     3-2          Bistrussi
20       1-2          Hechtermans                                                       20     4-2          Nanninga

Kommentaar / commentaire:
Bij Zonhoven ontbreken nog steeds een aantal basis spelers: Snoeks gekwest, Dimiruyrek niet beschikbaar. Ook zijn de nieuwelingen , Neskens en Vanherle, niet beschikbaar wegens andere verplichtingen.
In het begin van de wedstrijd valt op dat Lommel het moeilijk heeft om door de verdedeging van Zonhoven te raken. Zonhoven van zijn kant heeft weer die vlijmscherpe counter waarmee Lommel het moeilijk heeft. Maar de inzet van Zonhoven wordt beloond in de 9de min met een doelpunt van Fred.. Lommel maak in de 12 min de gelijkmaker en neemt zelfs voorsprong voor de rust. Iedereen denkt dat de wedstrijd gespeelt is maar niets is minder waar.
In de tweede helft zet Zonhoven de ingeslagen weg verder en met een ongelooflijke afsluiter. In de 4de min maakt Alain de gelijkmaker en alles wordt mogelijk. EGR Zonhoven wil er duidelijk iets van maken na de afgelopen mindere periode en komt in de 12 min terug op voorsprong. De coach van Lommel is in alle staten en probeert hopeloos verandering te brengen in de toestand. Hij stuurt de doelman mee op het  veld, Zonhoven in verdedeging gedrukt slaagt er steeds in de bal in bezit te krijgen en aanvallen op te zetten Lommel staat machteloos. In de 20 min wordt het hierdoor 4-2 met een afstandsschot van Fred. In de eindface van het spel loop de doelman van Zonhoven nog een knie blessure op en valt na het eindsignaal op het veld, en dient van het veld gedragen te worden. Het ziet er niet te best uit voor Drillieux maar laten we afwachten tot volgende week..