FUTSAL KBVB  WEDSTRIJDVERSLAG / TECHNIQUE DE RENCONTRE
 URBSFA                                                                         datum/date  17/11/2000

Club visité/Thuisploeg:                                          Club visiteurs/Bezoekers:
    Gen Paint Aartselaar                                                       EGR Zonhoven

nom           carte jaune/rouge                           nom               carte jaune/rouge
nr     naam           gele kaart/rood                      nr     naam               gele kaart/rood
                           1         2        X                                                  1         2        X
1     Yperman                                                   1     Drillieux
2     /////////////////                                                2     Snoeks
3     /////////////////                                                3     /////////////////
4     Hammouti                                                  4     Bistrussu
5     Michiels                                                     5     Hermans Alain
6     De Pauw                                                   6     /////////////////
7     Fuenifs                                                      7     /////////////////
8     Pouwels                                                    8     Hermans P
9     Frederick                                                  9     /////////////////
10   Heremans                                               10     Demyurek
11   Vanhosten                                               11     Vanderlinden
12   Schroven                                                 12     Meurice

Scheidsrechter(s) / arbitre(s):  Huens  Jean Claude

BUTS / DOELPUNTEN première mi-temps/eerste helft   BUTS / DOELPUNTEN deuxiéme mi-temps/tweede helft
min     score     naam/nom                                                         min     score         naam/nom
1         0-1         Bistrussu                                                         20         2-3             Bistrussu
10       1-1         Van Hosten
18       2-1         Van Hosten
19       2-2         Hermans Peter

Kommentaar / commentaire:

Zonhoven is bijna weer voltalig op het veld, alleen Nanninga ( gekwest) en Beuten onbeschikbaar.
We hebben genoten van een zaalvoetbal wedstrijd met kansen aan beide zijden. Toch moet gezegd dat het bal bezit en aanvallen verdeeld was, 75% voor Zonhoven en 25% voor Aartselaar.
Onmiddelijk na de aftrapt 30” maakte (Bistrussu) Zonhoven het eerste doelpunt.Het duurde tot in de 10 de min vooralleer Aartselaar een antwoord had via hun kapitein VanHoste (1-1). Hierna kregen we en een wedstrijd met kansen aan beide zijde en boeiend voetbal. Doelhout en doelmannen stonden steeds in de weg van een volgend doelpunt. In de 18 de min zag Aartselaar de kans om de 2-1 cijfers op het bord te brengen via Van Hoste. Zonhoven zou en moest gelijk maken in deze eerste helft, hiervoor zorgde peter Hermans in de 19 de min. (2-2)
De tweede helft was voor de supporters een zenuwslopende bedoeling, met prachtige acties zonder het  gewenste gevolg. De blauwe kaarten bleven zich opstapellen voor Aartselaar en in de 17 de min kon Zonhoven de eerste strafschop nemen, maar het doelhout stond in de weg. En dan in de 20 ste min duikt uit het niets Bistrussu op en scoord (3-2). Aartselaar probeerd nog met een vliegende doelman het tij te keren, maar dit lukt niet. Eindstand 3-2.