FUTSAL KBVB  WEDSTRIJDVERSLAG / TECHNIQUE DE RENCONTRE
 URBSFA                                                                             datum/date  23/02/2001

Club visité/Thuisploeg:                                      Club visiteurs/Bezoekers:
EGR Zonhoven                                                   St Louis Embourg Beyne

nom                   carte jaune/rouge                           nom             carte jaune/rouge
nr naam               gele kaart/rood                      nr naam               gele kaart/rood
                           1         2        X                                                  1         2        X
1 Drillieux                                                        1 Fracasso
2 /////////////////                                                   2 Audels
3 /////////////////                                                   3 /////////////////
4 Bistrussu                                                       4 Engelbert
5 Schraepen                                                    5 /////////////////
6 /////////////////                                                   6 Dasilva/
7 Pairoux                                                        7 Bounain
8 Hermans P                                                   8 Botondo
9 Meuris c /                                                    9 Nicaise
10 /////////////////                                              10 Toukouki
11 Ait Lahcen                                              11 Philippens
12 /////////////////                                              12 /////////////////

Scheidsrechter(s) / arbitre(s):  Melotte Vincent

BUTS / DOELPUNTEN première mi-temps/eerste helft   BUTS / DOELPUNTEN deuxiéme mi-temps/tweede helft
min     score      naam/nom                                                    min     score      naam/nom
14         0-1      Hermans P                                                        4     1-2          Pairoux
16         1-1      Toukouki                                                           6     2-2          Nicaise
                                                                                                10     3-2          Botondo
                                                                                                17     3-3          Bistrussu

Kommentaar / commentaire:
Vandaag zagen we een collectief geheel op het veld, indien iemand van Zonhoven een duel verloor stond er iemand anders om dit op te vangen. Afwezigen vandaag  Nanninga en snoeks gekwetst, Alain Hermans geschorts, Dimiryurek afwezig, we spelen dus met een bijna reserve ploeg. Zonhoven krijgt de mooiste kansen en heeft ook het overwicht op het veld maar kan niet afwerken. Uiteindelijk in de 14 min wordt dit spel beloond door een doelpunt van peter. Twee minuten later ziet Embourg de kans om gelijk te maken, wat meteen de ruststand is.
In de tweede helft krijgen we van de speler van Zonhoven dezelfde inzet, waaruit nog twee doelpunten vallen.
Mag ik dan nog vermelden ( wat niet vaak gebeurt ) dat de wedstrijd leiding UITMUNTEND was, de heer Melotte kent zijn vak.

Programma: volgende week woensdag ===> Beker van Limburg : Ersa Opglabeek - Egr Zonhoven 21.30 uur