FUTSAL KBVB  WEDSTRIJDVERSLAG / TECHNIQUE DE RENCONTRE
 URBSFA                                                                             datum/date  24/11/2000

Club visité/Thuisploeg:                                      Club visiteurs/Bezoekers:
EGR Zonhoven                                                   ZVK Leten Antwepen

nom               carte jaune/rouge                       nom                carte jaune/rouge
nr     naam               gele kaart/rood                 nr     naam              gele kaart/rood
                                   1         2        X                                                1         2        X
1     Drillieux                                                          1     Jacobs
2     Snoeks                                                           2     Achten              30’
3     /////////////////                                                     3     /////////////////
4     Bistrussu                                                         4     Van Schevensteen
5     Hermans Alain                                                5     Vermuelen
6     /////////////////                                                     6     Gijbels               34’
7     /////////////////                                                     7     Moons
8     Hermans P                                                     8     Joris
10   /////////////////                                                   10     Van Gramberen
11   /////////////////
12   Meurice

Scheidsrechter(s) / arbitre(s):  Ronveaux

BUTS / DOELPUNTEN première mi-temps/eerste helft   BUTS / DOELPUNTEN deuxiéme mi-temps/tweede helft
min     score     naam/nom                                                     min     score     naam/nom
5         1-0         Bistrussu                                                           2         2-2         Gijsels
10       1-1         Moons                                                              6         3-2         Peter Hermans
15       2-1         Snoeks                                                             19        4-2         Alain Hermans
                                                                                                  20        4-3         Gijsels (strafschop)
                                                                                                  20        4-4         Gijsels (strafschop)

Kommentaar / commentaire:

Voor Zonhoven moet deze wedstrijd een haalbare kaart zijn, maar we missen vier spelers, Nanninga gekwest, Demiryurek afwezig, Beuten en Vanderlinden niet beschikbaar.
De overige spelers spelen met volle inzet, en dit leverd een overtuigende wedstrijd op.
Bistrussu maakt het eerste doelpunt voor Zonhoven in de 5 de min (1-0). In de 10de min komt er de gelijkmaker van Antwerpen 1-1 door Moons. In de 15 de min wordt de ruststand op het scorebord gebracht door Jo Snoecks 2-1. Er gebeuren fouten op het veld (van beide zijde), die een blauwe kaart verdienden maar de scheidrechter trekt maar een enkele kaart in de eerste helft. Dit heeft een weerslag in de 2de helft en de scheidsrechter geeft dit ook toe na de wedstrijd.
In de tweede helft wordt de score geopend door Antwerpen met gijsels 2-2. Zonhoven zet een tandje bij en dit wordt beloond door een doelpunt in de 6 de min door Peter Hermans. De fouten last in deze wedstrijd helft loopt snel op ( de scheidsrechter heeft onder de rust zijn blauwe kaart gevonden) bij gevolg zijn er aan beide zijde 5 blauwe kaarten in de 17 de min. In de 19 de min mag Zonhoven de eerste strafschop nemen maar wordt gemist. Antwerpen zet nu alles op alles en forseerd in de 20 ste min een strafschop, deze wordt omgezet door Gijsels in 4-3, enkele seconde later (12 seconde van het einde) zet deze Gijsels nogmaals een strafschop om in 4-4, meteen de eindstand.