FUTSAL KBVB  WEDSTRIJDVERSLAG / TECHNIQUE DE RENCONTRE
 URBSFA                                                                             datum/date  26/01/2001

Club visité/Thuisploeg:                                      Club visiteurs/Bezoekers:
EGR Zonhoven                                                     Geleeg Leopoldsburg

nom                        carte jaune/rouge                nom                            carte jaune/rouge
nr naam                        gele kaart/rood              nr naam                            gele kaart/rood
                                     1         2        X                                                      1         2        X
1 Drillieux                                                          1 Vertessen
2 Snoecks                                                         2 Vanhamel
3 /////////////////                                                     3 Duquet
4 Bistrussu                                                         4 /////////////////
5 /////////////////                                                      5 Van Der Perre
6 /////////////////                                                      6 Kodalci
7 Pairoux                                                            7 /////////////////
8 Hermans P                                                       8 Bahtiyar
9 /////////////////                                                       9 Colling
10 Hazret Demiryurek                                        10 Digiambattista
11 Ait Lahcen                                                    11 Saelmans  ’
12 Meuris c                                                       12 Vanderweyen

Scheidsrechter(s) / arbitre(s):  Lemal

BUTS / DOELPUNTEN première mi-temps/eerste helft   BUTS / DOELPUNTEN deuxiéme mi-temps/tweede helft
min     score      naam/nom                                                        min     score      naam/nom
5         1-0          Jo Snoeks                                                        5         2-3          Bistrussu
13       1-1          Kodalci                                                            5         2-4          Van Der Perre
13       1-2          Kodalci                                                            7         3-4          Demiryurek
19       1-3          Bahtiyar                                                            9         4-4          Bistrussu
                                                                                                 16         4-5          Vanhamel
                                                                                                 18         5-5          Bistrussu
                                                                                                 19         5-6          Colling