FUTSAL KBVB  WEDSTRIJDVERSLAG / TECHNIQUE DE RENCONTRE
 URBSFA                                                                                 datum/date  29-sep-00

Club visité/Thuisploeg:                                      Club visiteurs/Bezoekers:
EGR Zonhoven                                                   Caritex Frachimont

nom                    carte jaune/rouge                       nom               carte jaune/rouge
nr naam                   gele kaart/rood                      nr naam               gele kaart/rood
                               1         2        X                                                  1         2        X
1 Drillieux                                                      1 Schmitz
2 Snoeks                                                       2 Braham F
3 /////////////////                                                 3 Hassoute
4 Bistrussu                                                     4 Diramont                  34’
5 Hermans Alain                                            5 Bellevia N
6 /////////////////                                                 6 /////////////////
7 Beuten                                                        7 /////////////////
8 Hermans P                                                  8 Bellevia P
9 Nanninga                                                     9 Braham S
10 Demyurek                                               10 /////////////////
11 Vanderlinden                                           11 /////////////////
12 Meurice                                                  12 Keutiens                  17’

Scheidsrechter(s) / arbitre(s):  Vanhamel Maurice

BUTS / DOELPUNTEN première mi-temps/eerste helft   BUTS / DOELPUNTEN deuxiéme mi-temps/tweede helft
min     score     naam/nom                                                     min     score     naam/nom
9         1-0         Beuten                                                          9         4-1     Beuten
11       1-1         Hassoute                                                     12         5-1     Demiryurek
12       2-1         Vanderlinden                                               13         6-1     Demiryurek
15       3-1         Hermans P                                                  19         7-1     Hermans Peter

Kommentaar / commentaire:

Frachimont komt met enige vertraging dan toch opdagen een half uur voor de wedstrijd. Wat volgens de rangschikking een makelijke wedstrijd zou worden blijkt anders te zijn. Frachimont heeft heel wat voetbal talent in huis en Zonhoven heeft het hier moeilijk mee. We moeten wachten tot in de negende minuut voor een eerste doelpunt van Beuten, waarmee Zonhoven voorsprong neemt. In de elfde minuut volgt de gelijkmaker voor Frachimont ( Hassoute 1-1). Zonhoven heeft Het duidelijk moeilijk met deze ploeg maar in de twaallfde minuut wordt het 2-1 via Vanderlinden. Zonhoven blijkt de wedstrijd onder kontrole te krijgen en dit resulteerd in de vijftiende minuut naar een voorsprong van 3-1 via Peter Hermans. Met deze stand gaan we ook de rust in. In de tweede helft lijkt het begin al even moeilijk als de eerste. In de negende minuut komt dan het verlossende doelpunt van Erik Beuten (4-1). Demiryurek dikt de score aan in de 12de en 13 de minuut tot 6-1. En in de 19 de minuut is het Peter Hermans die de eindstand op het scorebord brengt 7-1.
Als dit de reserve ploeg was van Frachimont, zoals verkondigd door de voorzitter van Frachimont, dan zullen ze indien volledig nog veel tegenstanders een verrassing bezorgen.