2 ////////////////                                              2 ////////////////
9 Jacobs                                                     9 Carraccio        31’
10 Put                                                       10 ////////////////
12 Byloos                                                 11 ////////////////
13 put                                                       21 Drillieux

Scheidsrechter(s) / arbitre(s): Dhr Sutens

BUTS / DOELPUNTEN première mi-temps/eerste helft   BUTS / DOELPUNTEN deuxiéme mi-temps/tweede helft
min     score      naam/nom                                                        min     score      naam/nom
5         1-0          Jacobs                                                               10        3-2          Vleugels
10       1-1          Claes                                                                 10        4-2         Jacobs
20       2-1          Hermans                                                            11       4-3         Carroccio
20       3-1          Jacobs                                                               20        5-3         Jacobs
                                                                                                    20        6-3         Jacobs