11 El Kamouni                                       11 Tekin
12 Metons                                             21 Meurice
17 LorentMeuris c

Scheidsrechter(s) / arbitre(s): Dhr Guy Van Brantegem

BUTS / DOELPUNTEN première mi-temps/eerste helft   BUTS / DOELPUNTEN deuxiéme mi-temps/tweede helft
min    score     naam/nom                                                         min     score      naam/nom
                                                                                                5         0-1          François
                                                                                              10         1-1          Metons
                                                                                              17         2-1          Hermans P
                                                                                              18         2-2          Fekioui

Kommentaar / commentaire:
Zonhoven komt met heel wat nieuwe spelers op het veld en dit puttend uit de satelliet ploeg. Dit is op Het ogenblik noodzaak geworden na het vertrek van Hermans A en fred nanninga die met een kwetsuur aan de kant moet blijven.
Het wordt een spannende wedstrijd met beperkte kansen aan beide zijde. Beide ploegen verdedigen goed en zijn aanvallend ook van de partij. Dit laat mooi voetbal zien zonder evenwel doelpunten. Na 20 min gaan we rusten met een score van 0-0 op het bord.
In de tweede helft moet het verschil gemaakt worden en dat gebeurt ook na 5 min, Christophe François maakt het eerste verschil, 0-1. Chatelet blijft niet met de pakken zitten en zet door wat uitmond in een doelpunt in de 10 de min , 1-1. Beide ploegen gaan er nu voor, waardoor het aantal blauwe kaarten oploopt en in de 15de min beide ploegen op 5 staan. In de 17 min valt er dan toch een zesde kaart voor Chatelet en Peter Hermans zet de strafschop om 2-1. Maar deze voorsprong is niet voor lang, want in dezelfde min scoord Chatelet nog tegen en wordt de stand 2-2. Wat men nu nog onderneemt geen van beide ploegen kan het verschil maken en de wedstrijd wordt beëindigd met een verdiend gelijkspel.