FUTSAL KBVB  WEDSTRIJDVERSLAG / TECHNIQUE DE RENCONTRE
 URBSFA                                                                               datum/date  07/09/2001

Club visité/Thuisploeg:                                    Club visiteurs/Bezoekers:
EGR Zonhoven                                              Circle Munsterbilzen

nom                carte jaune/rouge                  nom             carte jaune/rouge
nr naam              gele kaart/rood                 nr naam           gele kaart/rood
                              1         2        X                                   1         2        X
1 Drillieux                                                   1 Rondags
2 ////////////////                                               2 Machiels       36’

Scheidsrechter(s) / arbitre(s): Dhr Mentens Hubert

BUTS / DOELPUNTEN première mi-temps/eerste helft   BUTS / DOELPUNTEN deuxiéme mi-temps/tweede helft
min     score      naam/nom                                                min     score              naam/nom
4         0-1          Ghiro                                                     20         3-2
9         1-1          Vleugels                                                 23         4-2              Nanninga
14       2-1          Vleugels
17       3-1          Nanninga

Kommentaar / commentaire:
Meteen een goede start van de competitie voor Zonhoven. In de 4de min is de verdedeing van Zonhoven verrast door Munsterbilzen, Ghiro schiet op doel en via een speler van Zonhoven beland de bal in doel. Zonhoven wil dit meteen rechtzetten maar moet tot de 9de min wachten voor de gelijkmaker. Zonhoven bouwt dat in de 14de en de 17de min de voorsproeg uit tot 3-1, dit is meteen de rust stand. In de tweede helft is het wachten tot de 22ste min Munsterbilzen maakt dan zijn eerste echt doelpunt. Zonhoven controleerd de wedstrijd in de tweede helft en stelt zich in de 23 min veilig met een doelpunt van Nannninga. In de tweede helft krijgt Machiels nog een gele kaart.
Hiermee is alles gezegd over deze wedstrijd.