FUTSAL KBVB  WEDSTRIJDVERSLAG / TECHNIQUE DE RENCONTRE
URBSFA                                                                             datum/date  11/01/2002

Club visité/Thuisploeg:                                                  Club visiteurs/Bezoekers:
                                    Vriendschappelijke wedstrijd
EGR Zonhoven                                                               T- Interim Borgerhout

nom               carte jaune/rouge                                   nom           carte jaune/rouge
nr naam           gele kaart/rood                              nr naam           gele kaart/rood
                           1         2        X                                                  1         2        X
1 Drillieux                                                              1 Wouters
2 ////////////////                                                          2 El haoual
3 François                                                             3 Fellous
4 ////////////////                                                          4 Boujouh
5 Claes                                                                  5 Allel
6 Voortmans                                                          6 Taouil
7 Vleugels                                                              7 Joundi
8 Hermans P                                                          8 Bouzidi
9 Carroccio                                                            9 Said
10 Nanninga                                                          10 Hzaïne
11 Bollen                                                               11
21 Metten

Scheidsrechter(s) / arbitre(s): Dhr Vermaelen Rudy

BUTS / DOELPUNTEN première mi-temps/eerste helft   BUTS / DOELPUNTEN deuxiéme mi-temps/tweede helft
min score  naam/nom    min score  naam/nom

Kommentaar / commentaire:
Een vriedschappelijke wedstrijd tegen de tweede gerangschikte van de 2de nationale A.
De heenwedstrijd was geëindigd met een stand van 13-5 dus we waren verwittigd. Borgerhout met een andere ploegopstelling dan bij de thuiswedstrijd ( maar twee speler van het nationale team) was een stevige tegenstander. Zonhoven kon hen echter beletten van te scoren door een goede verdediging. Maar deze ploeg van Borgerhout wist door snelle combinaties EGR te verschalken en te scoren.
Toch moeten we een pluim geven aan onze spelers, door de gebrachte inzet konden zij de overwinning thuis houden. Eindstand 3-2.