FUTSAL KBVB  WEDSTRIJDVERSLAG / TECHNIQUE DE RENCONTRE
 URBSFA                                                                             datum/date  14/09/2001

Club visité/Thuisploeg:                                  Club visiteurs/Bezoekers:
Racing Stevoort                                               EGR Zonhoven

nom                carte jaune/rouge                       nom                   carte jaune/rouge
nr naam               gele kaart/rood                      nr naam                   gele kaart/rood
                           1         2        X                                                      1         2        X
1 Schapmans                                                  1 Drillieux
2 Bex J                                                           2 ////////////////
3 Franssens Guy                                             3 ////////////////
4 Ceulemans                                                   4 Hermans A
5 Franssens Tom  ’                                         5 Claes K
6 Put                                                              6 ////////////////

Scheidsrechter(s) / arbitre(s): Dhr Deckers Jean

BUTS / DOELPUNTEN première mi-temps/eerste helft   BUTS / DOELPUNTEN deuxiéme mi-temps/tweede helft
min     score      naam/nom                                                min     score      naam/nom
4         0-1  Vaelen                                                             7         3-1          Martens
14       1-1  Bex P                                                              7         3-2          Hermans A
15       2-1  Franssens Tom                                                8         3-3          Nanninga
                                                                                        14         3-4          Nanninga
                                                                                        17         4-4          Franssens W

Kommentaar / commentaire:
Voor EGR Zonhoven één van de moeilijkste wedstrijden van de kalender en dit is weer te zien op het veld. Stevoort is steeds opzoek naar de counter en EGR heeft het daar soms moeilijk mee. EGR maakt toch het openingsdoelpunt via Vaelen en gaat opzoek  naar het tweede. Het vlot niet in de combinaties bij EGR en daar profiteerd Stevoort van met in de 14de en 15de min twee doelpunten dit is meteen ook de ruststand.
In de tweede helft gaat Zonhoven op zoek naar winst, maar incasseerd eerst nog een tegen doelpunt van stevoort in de 7de min. In dezelfde min en enkele seconde later brengen Hermans A en Fred Nanninga gelijke cijfers op het bord. Het duurd nog tot de 14de min om EGR op voorsprong te zien. Het feest is echter van korte duur want in de 17de min komt Stevoort op gelijke hoogte, einstand 4-4.
Beide ploegen waren het eens, de wedstrijdleiding was van een bedenkelijke kwaliteit.