FUTSAL KBVB  WEDSTRIJDVERSLAG / TECHNIQUE DE RENCONTRE
URBSFA                                                                             datum/date  14/12/2001

Club visité/Thuisploeg:                                  Club visiteurs/Bezoekers:
EGR Zonhoven                                               ZVK Eisden

nom               carte jaune/rouge               nom                   carte jaune/rouge
nr naam               gele kaart/rood              nr naam                   gele kaart/rood
                               1         2        X                                          1         2        X
1 Drillieux                                                  1 Schepkens
2 ////////////////                                              2 ////////////////

Scheidsrechter(s) / arbitre(s): Dhr Lamal Pascal

BUTS / DOELPUNTEN première mi-temps/eerste helft   BUTS / DOELPUNTEN deuxiéme mi-temps/tweede helft
min     score      naam/nom                                                    min     score      naam/nom
15         1-0          Janssen                                                        8         3-1          Scalera
16         2-0          Opdelocht                                                   13       4-1          Dreezen
19         2-1          Bollen                                                         16       4-2          Claes
                                                                                               18       5-2          Opdelocht