EVENEMENTEN  
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
Wat organiseren we dit jaar
  

1. BASVELDEN TORNOOI 

Ieder jaar organiseren we in samenwerking met de Gemeente Zonhoven het openlucht tornooi "BASVELDEN". Dit tornooi wordt afgewerkt in openlucht op gras met speelvelden die dezelfde afmetingen hebben als in zaal. De wedstrijdleiding is in handen van officieële scheidsrechters en is bedoeld voor recreatie ploegen en ploegen op provinciaal niveau. 
    
DATA van het tornooi 
Het tornooi zal doorgaan op 23 en 24 juni 2001. Vanaf 12.00 tot 18.00 uur.  

Inschrijvingen inschrijvingsformulier 
Inschrijven kan via E-mail basvelden@egr.8m.com of via brief aan de sportdienst van de Gemeente Zonhoven, Kerkplein  te 3520 Zonhoven tel 011/810495 , met vermelding Basvelden tornooi. Aanmeldingen voor inschrijving dienen uiterlijk op 15 juni 2001 toe te komen zodat we u de nodige formulieren kunnen toezenden via E-mail of post.   

resultaten tornooi 2000      

2. test Indoor tornooi 

Wij lopen ook met het idee rond om een indoor tornooi te organiseren en dit in het Pinksterweekend 2001 met een prijzen pot van meerdan  20.000,-fr. Indien U belangstelling heeft voor dit tornooi, meld U dan even via indoor@egr.8m.com . Wij brengen U dan op de hoogte van het ogenblik dat het tornooi doorgaat. Het aantal deelnemers is beperkt tot 20. Wij danken U voor uw belangstelling.