Nieuws en info
 
03/01/2002
Nieuwe speler aanwinst bij EGR Zonhoven, Mauricio Carraccio komende van ZVK Kermt-Hasselt
03/01/2002
EGR werft een nieuwe coach aan met name, een oudspeler Pieter Veraa
24/12/2001
Coach Marcel Hendrixk geeft zijn ontslag 
12/12/2001
Zonhoven heeft een nieuwe aanwinst, namelijk een speler van Inter Diepênbeek. Pascal Bollen heeft getekend voor EGR Zonhoven en op het zelfde ogenblik is Vaelen Sven naar Diepenbeek getransfereed. 
12/12/2001
Coach Hendrikx Breek zijn voet bij de trainning van maandag. Hij is out voor zes weken.
02/11/2001
EGR zal het enkele wedstrijd zonder Fred Nanninga moeten stellen. Wegens blesure heeft hij forfait gegeven voor de wedstrijd tegen Chatelet. We wensen hem een spoedig herstel. 
16/10/2001
EGR Zonhoven heeft een nieuwe coach, met name Marcel Hendrickx. Hij was al een paar jaar lid van de klub maar nooit actief geweest. 
15/10/2001
Alain Hermans neemt onstslag als coach en speler van EGR Zonhoven, dit om redenen van privé aard. Het bestuur van EGR heeft hier alle begrip voor een gaat akkoord met dit ontslag.
07/08/2001
Gregory Berx Speler in de A kern van EGR is voor maanden uitgeschakeld zelfs nog voor de eerste wedstrijd. Hij heeft een zware knie blessure opgelopen. In de sat ploeg is er eenzelfde voorval  met Moustafa Ait Oumarir. 
We wensen beide speler een spoedig herstel.
31/08/2001
Vandaag staat er een oefenwedstrijd op het programma voor de A kern en de satellietploeg. 
De tegenstander voor de satellietploeg  komt echter niet opdagen en de spelers beslissen dan maar een match onder mekaar te spelen. 
De A kern neemt het op tegen Euro Diepenbeek, die zo blijkt geen tegenstander is voor EGR. Het is voor diepenbeek een ware vernedering en voor Zonhoven een matige training. uitslag 3 - 13. 
20/08/2001
20/08/2001 Beker van Limburg 1 ste ronde Debo Diepenbeek      EGR Zonhoven S
De satellietploeg van EGR heeft meteen zijn eerste wedstrijd afgewerkt. 
Gezien de verlof periode zijn er verschillende speler nog niet beschikbaar en komt EGR Zonhoven Sat aan de aftrap met juist geteld 5 spelers. Maar met de juiste ingesteldheid hoop men te slagen in de opdracht. De wedstrijd is na 4 min al goed gestart met een doelpunt van Bart Neskens. In de 9 min staat het al 0 - 2 door een doelpunt van Gert Vanherle. Het eerste tegen doelpunt valt in de 19 min 1-2. Voor de rust maakt christof François er 1-3 van en in de laatste min van de eerste helft wordt het nog 2-3. 
In de 5 de min van de 2de helft is er een gelijke score 3-3 waarop EGR Zonhoven Sat de score op 3-5 brengt door doelpunten van Moustafa Ait oumarir en Christof François. Debo Diepenbeek kan nog tot een gelijke stand komen voor het einde van de wedstrijd 5-5. Doore deze gelijke stand is het nodig om de winnaar te zoeken in de strafschoppen 1-3 Moustafa, Bart, Christof. 

20/08/2001 Vriendschappelijke wedstrijd EGR Zonhoven - ZVK Spalbeek
20.30 uur sporthal Ter Donk Zonhoven Eindstand  4-4

17/08/2001
Bestuurslid van EGR Zonhoven heeft een ongeval in Frankrijk: 
Louis Vanbockrijck is tijdens een fietstocht van Zonhoven naar Lourdes gevallen. Op dit ogenblik is hij opgenomen in een hospitaal ten zuiden van parijs. Naar onze informatie moet hij er enkele dagen verblijven. 
Wij wensen hem van hieruit een spoedig herstel. 
17/08/2001
De satelliet ploeg van EGR speelde vandaag een vriendschappelijke wedstrijd tegen de satelliet ploeg van ZVK Ford Genk. Een wedstrijd met kansen aan beide zijde en een eindstand van 1 - 2. 
De  basisploeg van EGR nam een uur later de uitdaging aan van het eerste team van ZVK Ford Genk. Dit was meteen een andere wedstrijd met een ruststand van 2-2. In de tweede helft was de inzet niet verminderd en werden er aan beide zijde kansen benut, dit resulteerde in een eindstand van 6-6.
17/08/2001
Een speler van EGR stapt in het huwelijksbootje. 
Christofhe François stapt dit wekend in het huwelijks bootje. 
Wij spelers en bestuur wensen het dan ook voorspoedige jaren toe.
10/08/2001
Vrijdag 10/08/2001 werden er 2 vriendschappelijke wedstrijden afgewerkrt in de evenementenhal te zonhoven. EGR Zonhoven kreeg als tegenstander de zelfde ploeg als uit de halve finale van de afgelopen beker van Limburg, Barca Genk, met een eindstand van  4-5.
De nieuwe satellietploeg van EGR Zonhoven nam het op tegen De Shom Genk, EGR Zonhoven Sat, nog ver van volledig en nog maar één training samen haalde niet voldoende niveau om het hoofd te bieden aan deze tegenstander, eindstand 2 - 7.
10/08/2001
EGR Zonhoven start dit jaar met een satellietploeg in 4 de prov H. Spelers in dit team zijn betrokken uit plaatselijke ploegen. Ook zijn er een aantal spelers van de vorige reserveploeg terug actief in dit team. 
De bedoeling is met dit team een gezonde basis te hebben voor vervangingen in de A-kern, dit kan echter nog even duren. 
Meteen is er dan ook beslist om op de trainingen alle spelers de technieken van de A-kern bij te brengen, zodat met de tijd vervangingen kunnen zonder veel problemen.
Voor de start van de competitie zijn er nog een paar problemen op te lossen, zoals kwetsuren !!!!!
Eerste doelman David Drillieux is nog steeds  ( sinds april) herstellende van een knie operatie. Nu bij de eerste training, blijkt dat onze tweede doelman (Christofhe Meuris ) nog niet hersteld is van een schouder blesure. Met nog drie weken te gaan hopen we op één van de twee voor de start van het seizoen.
Volgende vrijdag 17/08 spelen beide team respectievelijk om 20.00 en 21.00 tegen Ford Genk & BH Genk ter voorbereiding en dat in de sporthal van sportcentrum te genk 
Op maandag 20/08 is er de eerste beker van Limburg voor de satelliet ploeg en dit om 21.15 in de sporthal van het demerstrand te Diepenbeek.